таг / скандинавија

Како да ја зазелениме нашата економија и да ги намалиме загадувањата кои влијаат на нашето здравје и нашата иднина? Ве повикуваме на бесплатен курс во следните 5 недели да откриеме како тоа го прават најдобрите - земјите од Скандинавија.

Извонреден краток филм за ноќно качување на скандинавските замрзнати џинови.

Битката за доминација и подобри резултати во крос кантри трчањето помеѓу Финците и Швеѓаните, и ривалството во скандинавските земји го раѓа Фартлекот како еден од најдобрите методи за тренинг, кој е глобално распростаранет и дава одлични резултати.

FB Препораки