таг / сити мол

На 07.10.2018 година (недела) се оддржа второто издание на Fit Games Vol. 2 - натпревар во функционален фитнес. Натпреварот помина во одлична атмосфера. Квалитетот на натпреварот беше на неспоредливо поквалитетно ниво во однос на минатогодишниот.

FB Препораки