таг / сирење

Ако сте љубител на јадењето сирење тогаш со насмевка ќе ги поздравите најновите сознанија во врска со ефектите на сирењето врз нашето срце. Само бидете внимателни со препорачаната количина... 

Солено слатка комбинација која прва ќе ја снема од трпезата...

Црвена пиперка во пополнето издание...

Вкусно, интензивно мезе што отвора апетит...

Во зима и ваква закуска понекогаш е дозволена. Особено ако по дома ви останале вишок оладени мекици што не ви се привлечни за јадење како предходно. 

Лут пинџур, биено сирење и испотена чашка ракија е комбинација која не ве пушта да станете од маса.

Кој не ја пробал му се крати од македонштината :)

Идеја за вишокот на летна манџа...

Малку помрснo, празнично, но вкусно и брзо мезе...

За 24 часа добивата екстра ароматично сирење, а воедно тоа е најтешката работа од овој рецепт, дури да отстои...

FB Препораки