таг / сезонско

Свежо и освежително летно безмесно мезенце...

Хранлива сезонска салата со еден поинаков вкус што ќе ви делува благопријатно на сетилата...

Кој вели дека смути не е вкусен оброк што заситува, не ги пробал вистинските комбинации!

Нова епизода на сезонско смути. Праските со количина доминираа во оваа комбинација, но сепак со бојата успеа да преовлада боровинката. Крајниот резултат беше многу вкусно и здраво смути. Вреди да се проба!

Дефинитивно утринско смути кое ќе ја разработи вашата машина со полна пареа. Нека не ве загрижува спирулината, едвај се чувствуваше на вкус. 

Во сезоната на многу овошки и зеленчук, особено во пикот на кајсии и дел од бобинестото овошје, смативме едно смути за здравјето да пука во позитива!

FB Препораки