таг / seven summits

По повод 10-те години од искачувањето на Монт Еверест, на 28 мај во големата сала на Македонската филхармонија се одржа презентација на Д-р Сашко Кедев насловена „На врвот на светот и потоа". Подолу следи целосен видео запис од презентацијата. 

FB Препораки