таг / сер

Македонскиот тим, кој оваа година скромно броеше 9 натпреварувачи зеде учество на Светскиот шампионат во боречки вештини кој се одржа во Сер – Република Грција [12 – 13 мај 2018]. Шампионатот беше во организација на Светската федерација за боречки вештини а реализација на домаќинот – Грчката федерација за боречки вештини под покровителство на градоначалникот на Сер.

За време на натпревар Сер Алекс делува напнато и сиот свој гнев го истура на невините гуми за џвакање. Во соблекувална тој ги плука мастиките и почнува да ги џвака играчите кои се виновни!

FB Препораки