таг / Селечка Планина

Со минимално изменета патека и максимално одличен и предизвикувачки терен, оваа недела на 20 мај ќе се одржи четвртото издание на трката „Момата Рок Треил” на Селечка Планина во Прилеп. 

На 21.02.2015 група наши членови направи пробно трчање по Селечка Планина – делот на патеката на која се предвидува да се одржи трката Momata Rock Trail на 14 јуни оваа година.

За првпат оваа година во заедничка организација на  ЗАПС „Единак", TREX и ПСД „Макпетрол" на прекрасната Селечка Планина близу градот Прилеп се одржа трката „Момата Рок Трејл (Momata Rock Trail), трка во планинско трчање.

Фотографија - karas4training.com Фотографија од Момата - Александар Еленин 

FB Препораки