таг / секс

Сигурно сте наишле на многу статии кои што во високи проценти ја изразуваат важноста на сексот во врската. 

Ким Анами е згодна типка која им помага на луѓето во потсредување на нивните интимни животи. Типката моментално работи на нејзината глобална кампања за подигање на свеста за вагиналната супермоќ. Ние во моќта не се сомневавме, но тренингот, теговите и мускулните контракции ни го свртеа вниманието.

Како што ги дал господ канаѓаните работливи, а бај д веј на ладното што да праиш, си направиле истражување за да докажат кој повеќе калории согорува за време на сексот, мажите или жените? 

Ако стварно сакате да го потенцирате сексот како трошач на вашите вишок калории тоа ќе ви биде одличен избор. Сите сме прочитале за тоа како се трошат не знам колку калории при секс, ама трошењето зависи од многу фактори па доколку сакате поинтензивен тренинг ја читате правата ствар. Овде не збориме за оние досадни мисионерски или пензионерски пози. Овде збориме за добар сексуален тренинг што ќе ве препоти.

Ако ве мачат стресови, стравови и животни проблеми (а кого не го мачат?!) има еден многу едноставен и природен лек што треба секојдневно да се конзумира за да си осигурате долговечен и среќен живот.... Секс. 

Ако ви се наоѓа по дома пилатес топка која сте ја купиле и заборавиле да ја натиснете здраво со вежбање, тогаш еве предлог како да се возобнови нејзината употреба, стандардната и нестандардната. 

FB Препораки