таг / сц јане сандански

Во месец август се отвори нова спортска содржина во склоп на СЦ Јане Сандански во Скопје. Падел тенис како за прв пат во нашата држава, спорт што лесно се учи, динамичен е и забавен, може да се игра соло и во двојки, а и топи доста калории. 

Тренирајте секој ден за половина цена во месец јули!

Факт е дека децата кои спортуваат добиваат многу бенефиции од физичката активност. Па затоа, не треба да пронаоѓате изговори за неактивноста на вашето дете.

Како фитнес центар кој располага со врвни професионалци, нашата задача е кристално јасна, ние треба да Ве раководиме кон патот за подобар животен стил и постигнување на зацртаната цел, според потребата на клиентот.

На часовите по TOTAL BODY WORKOUT работиме со разни реквизити што ни се на располагање од фитнес и аеробик центарот како на пример босу топки, морнарски јажиња, ТРХ, степери и тегови.

Една од најпопуларните и современи форми на физичкото оптоварување се фитнес активностите, меѓу кои е и аеробикот.

FB Препораки