таг / самоодбрана

Во извонредна амтосфера овој викенд помина семинарот за понежниот пол на кои присуствуваат 70 УЧЕСНИЦИ!!!

Што е BJJ? Боречка вештина и одбранбен систем, кој се фокусира на граплинг и борба на земја.

FB Препораки