таг / Салата

Витаминот К е веројатно најмалку познат витамин, но има важна улога во здравјето на луѓето.

Одличен микс од вкусови и ароми во една чинија...

Едноставно кажано портокалова салата од секој аспект, и за око и на вкус, а богами и мирис. Убава и освежителна салата која е одлично витаминско надополнување во тмурните зимски денови...

Свежа доматна салатка во тегла за зима, со ѓумбир за стоплување на сетилата...

Вусна, лесна, брза и хранлива! Оваа салата има уште многу повеќе епитети, ама да не должиме многу, туку да фатиме вилушките...

Нека не ве буни „салата“ во насловот. Овој микс од пролетни вкусови може да биде оброк сам по себе...

За убав ден и за добро мезе...

Вкусна салата за која вреди да се почекаат никулците да из’ртат...

Пикантно ароматична салата на неколку катови...

Интензивна и пикантна салатка за оваа сезона...

Одлична лесна салатка со есенски шмек...

FB Препораки