таг / Рупал

Италијанско-германската екипа која се наоѓа на Нанга Парбат во состав Симоне Моро (Simone Moro), Давид Гетлер (David Göttler) и Емилио Превитали (Emilio Previtali) веќе се под Рупалската стена. Следи преземено интервју на Аманда Падоан (Amanda Padoan) со Симоне Моро, пред тргнувањето за Пакистан.

FB Препораки