таг / ролање

Како што затоплува времето, така и мотивацијата за надворешни активности расте. Па зошто пасивно да се поминуваат деновите кога може целата фамилија да се активира на ролерки и да се пушти на стаза. Ви нудиме и 7 конкретни причини зошто треба да го направите овој потег!

Еден необичен и не толку лесен тренинг на ролерки во кој се активира целата мускулатура, а особено онаа на нозете и торзото. Зошто возењето ролерки да не го направите малку повозбудливо?! 

Фантазијата нема граници. Со оваа комбинација можете пријатно да ги изненадите своите пријатели, доволно е  да ги поканите на домашно суши! 

FB Препораки