таг / рекреација

За сите девојки и жени кои уживаат во секој момент од денот, ZOE ја подготви новата колекција WOMEN:NOW која инспирира.

Сезоната на трчање и спортови на отворено е официјално отворена. Пролет е, а вие сте спремни и подновени за тренинзите кои предстојат. Ако сте нови во спортот би требало да знаете дека пролетта е многу променлива и оттаму не треба да ве изненадуваат често калливите и мокри патеки кои нема многу да ви сметаат вам, но можат и те како да им пречат на вашите омилени патики.

Во No Limit се гордееме со долгогодишното искуство во обезбедувањето на висококвалитетни додатоци во исхраната за сите спортисти, аматери и оние што се грижат за своето здравје и квалитетниот животен стил.

Ова ќе биде најголема рекреативна мрежа некогаш изградена од една држава во светски рамки...

Физичката активност е секогаш препорачлива, но она што ќе ви направи разлика е како да извадите максимум од тренингот зависно од активноста и опкружувањето што сте го одбрале.

Погледнете го промотивното видео од 6-та Авицена Женска трка која се одржа на 1 април 2018. 1636 жени ја исполнија Илинденска со позитивна енергија :-)

Сакајќи однапред да се информираме и да си го планираме шестото по ред издание на аутдор фестивалот MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE, решивме кратко да поразговараме со Слободан Трајковски, организаторот и креаторот на овој отворен настан во фантастичната мариовска природа. 

Додека се кршат „копјата" на Европското првенство во фудбал, и се надѕира епилогот, ние решивме да направиме дигресија и да ве однесеме на почетокот, каде секој оној спортист на кого му се восхитуваме на стадионите и малите екрани првпат се сретнал со магијата на движењата со своето тело, а тоа е часот по физичко. За таа цел го избравме Миле Јовановски професор по физичко воспитување во Ресен, човекот е парекселанс, а неговата промисла го потврдува тоа, педагог, другар, природољубец и одличен колега. 

"Keep moving" e слоганот зад швајцарскиот бр. 1 бренд на гелови Perskindol наменети за локална терапија на болни места во мускулно- коскениот систем.

Со карактеристично балканско ситење ви ја пренесуваме следнава информација дека доколку живеете во маало кадешто комшиите ви се повеќе активни, најверојатно и вие ќе бидете повеќе активни, затоа што нели, да му умре прошетката на комшијата.

FB Препораки