таг / редовност

Сакате да постигнете и да одржувате одлична форма во спортот што го практикувате, обрнете внимание на редовноста и конзистентноста на вашите тренинзи. Несериозноста не води никаде, па дури и може да ви го распадне сегашното фитнес ниво.

FB Препораки