таг / продажба

Денес, сабота 09.04.2016 година, ние го славиме нашиот 5 ти роденден. По тој повод голем дел од производите се со намалена цена, ве очекуваме заедно да го прославиме нашиот органски јубилеј.

Некаде на почетокот на октомври Светската Здравствена Организација ги смесите голем дел од месните продукти (особено преработеното место) во категоријата на канцерогени и веројатно канцерогени продукти. Две недели подоцна продажбата на овие продукти во Велика Британија има загуба од 3 милиони фунти.

Продажбата на велосипеди скоро комплетно ја надмина продажбата на автомобили низ цел континент. Може географски и ние сме дел од неа, ама цел живот пекаме за тоа кога ќе влеземе „во Европа“, па затоа кај нас веројатно (немаме резултати, ама читај сигурно) сè уште кола си е кола, бе братче.

FB Препораки