таг / природен лек

На Кожув планина, пчелите под силно влијание на космичката енергија, создаваат мед со својства на тартуф, кој е исклучително важен за обнова на клетките во човековото тело.

Кога температурите паѓаат луѓето честопати се жалат на проблеми со синусите, но она што можеби не го знаат е дека има природен метод како халотерапијата со која може да го превенирате нивното воспаление или пак да го смирите веќе постоечкото...

Ова растение во повеќе наврати се покажало како силен сојузник за здраво срце и циркулаторен систем. Еве нешто повеќе за глогот.

FB Препораки