таг / пријателство

Приказна за едно фантастично спортско пријателство помеѓу љубителот на велосипедизам Оли и неговиот пес Балу. 

За време на ултрамаратонската трка 4 Desert Race која се одржува во пролетниот период во Монголија, натпреварувачот Дион Леонард се здружил со едно мало кученце кое го следело во понатамошниот дел од неговата трка - пријателство на прв поглед...

FB Препораки