таг / прелив

Многу вкусови во едно пакување...

Ова го правите еднаш, а ве служи повеќе пати во денот... Уживајте во пролетните свежи салати со домашно подготвен прелив.

Препорачуваме да се консумира на свеќи, во комбинација со добро вино и вашата друга половина...

Едноставно кажано портокалова салата од секој аспект, и за око и на вкус, а богами и мирис. Убава и освежителна салата која е одлично витаминско надополнување во тмурните зимски денови...

FB Препораки