таг / предности

Во подолниот текст, Федерацијата за Планински Спортови на Македонија наведува десет важни предности со кои би се стекнале доколку сте активен член на некое од регистрираните планинарски друштва и клубови низ Македонија. 

Во склоп на вториот Конгрес на физиотерапевти на Р. Македонија со меѓународно учество, кој ќе се одржи од 16.09.16-18.09.16 во хотелот „Бисер”, Струга, како специјален гостин ќе биде и доктор Кензо Казе кој е симбол за Кинезио тејпингот во светот. Тоа беше повеќе од доволен повод да поразговараме со него...

Како фитнес центар кој располага со врвни професионалци, нашата задача е кристално јасна, ние треба да Ве раководиме кон патот за подобар животен стил и постигнување на зацртаната цел, според потребата на клиентот.

Ако веќе вежбате, се грижите за вашето тело и се храните органски и здраво, следниот чекор би бил да се погрижите и за вашиот дом и средината во која живеете преку една мала промена...

Доколку сте од оние луѓе што решително се ангажираат да направат добро тело или да останат во топ форма, зачленувајќи се во фитнес клубови, трчајќи по улиците или практикувајќи јога, тогаш треба да знаете дека физичката активност освен што е предност за вас персонално, може да биде предност и за вашиот љубовен живот.

FB Препораки