таг / правило на 5 секунди во дивина

Ти паѓа храна на плочки дома, ја гледаш, поминуваат секунди, ја подигаш и фрлаш во ѓубре. Е ај сега ако ти падне колбавчето во дивина, ќе го фрлиш или не?

FB Препораки