таг / позитвно

Ако некогаш не се чувствувате добро или сте под стрес, сигурно некој ви рекол дека треба да размислувате позитивно. Ова можеби изгледа како многу едноставен совет, но науката сепак открива дека позитивните мисли го намалуваат стресот.

FB Препораки