таг / пози

Штом детето започне барем малку да соработува и има желба да ви ги копира движењата, може да започнете со практикување на неколку едноставни јога пози што ќе ви бидат од корист обострано. Со нивна редовна практика, децата од мали нозе ќе научат како да постигнат баланс помеѓу телото и умот на еден забавен и суптилен начин.

FB Препораки