таг / повторувања

Не сакаме да ги поместуваме тренинг протоколите кои често одат со следење на некоја бројка од репетиции (без разлика на типот вежбата), туку сакаме да погледнете во филозофијата на правење вежби „до отказ“ во даден временски интервал. Промената добро може да ви дојде..

Ова е еден начин на тренинг кој ефикасно ја одржува формата на моите бицепси.

Клима уред, кафе, вкочанетост, мала пауза и секојдневните осум часа на вашето работно столче не се ништо ново за оние кој така го започнуваат и завршуваат денот. Но не секогаш треба да остане со стариот рецепт, дозволете си ефикасна промена. Доволно ќе биде малку телесна активација додека ги вршите работните обврски.

FB Препораки