таг / помело

Портокали, лимони, лимети, помело, мандарини, цитрони... секој член на оваа фамилија е вистинска ѕвезда по содржината на витамин Ц, но пофалбата може да оди многу подалеку од тоа. Читајте и активирајте ги цедалките...

FB Препораки