таг / победници

Во присуство на околу двесте гости, во најголем дел креатори, сопственици, дизајнери, автори на содржините на голем број македонски веб-сајтови, во Македонската опера и балет на 24.12.2016 г. беа доделени наградите Сајт на годината за 2016 година.

На четвртата трка од летната лига во трчање на плажа Beach Run 2016 во Маврово, на победничкиот подиум се качија Марија Стојановска, Весна Кираџиева и Милена Чкрипеска во женска конкуренција, и Дарио Ивановски, Атанас Анчевски и Игор Јакимовски во машка конкуренција.

Одекна и петтото ЕХО во една исклучително интересна и богата недела, а ние ви го претставуваме исходот на најдобрите филмови во сите категории. 

FB Препораки