таг / планински авантури

Една епска приказна за група скијачи и сноубордери кои со нивниот дом на тркала се во бескрајна потрага по снежни авантури.

Еве нешто неедитирано од втората сезона, која за разлика од првата е значително поквалитетна, посодржајна и позрела! Посакајте ни среќа и успех помеѓу турско-индиските сапуници и шернете ако не Ви е тешко! Благодариме на досегашната поддршка!!!

FB Препораки