таг / пиколино

Тригодишната Бела Зарапчиева, на 13ти Јануари 2019та се запиша како најмладата сноубордерка која успеала да го спушти врвот Крстовар, кој со своите 1066 м.н.в претставува највисокиот врв на планината Водно.

Малово не е ни свесно колку нам, запуштените и мрзеливи „старци” ни е тешко да издржиме пола минута во штица - планк. 

Идеа + за сите големи и мали деца...

Ако вам родители ви текнува на радоста која сте ја имале при средба со вашиот прв велосипед, тогаш имате должност да го направите истото и за вашето чедо. Заборавете на телефоните, таблетите и другите модерни играчки и покажете му ја вистинската смисла на животот. Посветено на сите родители.

Фотка на денот од фамилија Радевски на качување во Демир Капија. 

Некогаш пред кафето, а понекогаш и пред сонцето, нашите малечки будилници ќе ни го зачнат денот со насмевка, не жалете ни секунда за тоа што ќе станете недоспани, земете постелка, и заедно поминете драгоцени моменти стартувајќи со јога и утринска гимнастика, сепак децата учат од родителите. 

FB Препораки