таг / петиција

Старбакс сака да гради Старбакс во долината Јосемити. А како поинаку да реагира качувачката заедница која потекнува од хипи и хардкор генерации на качувачи како Фред Беки, Ивон Шуинард, Варен Хардинг и многу други. А па да не правиме муабет што би помислил Џон „од планините” Мјур.

Една дефиниција вели: убавината е величина која добива вредност со текот на времето. Охридско езеро според оваa дефиниција е едно од најубавите природни места во светот, со историја од 4 милиони години. Дали ќе остане така ?

Една петиција си шетка низ интернетот и многу бргу се потполнува, заштита на Oхридско Езеро и Националниот Парк Галичица. Ти значат нешто овие две прекрасни природни богатства?  

FB Препораки