таг / Паста

Ако ви остане гравче од предходниот ден, но не ви се јаде во иста форма пробајте го овој ектра вкусен комбо...

Некаде во идиличните села на Сардинија се прави најретката тестенина на светот, и тоа го умеат само 3 жени од една иста фамилија...

Доколку при рака ви дојде дивеч и се мислите како да го припремите, повелете една интересна и вкусна идеја. 

Вкусен и ефикасен безглутенски оброк. Пастата верно и парира на класичната, а здравствените придобивки се дуплирани во позитива.

Протеинска паста за зголемување на енергијата и мускулната маса. Се разбира во комбинација со соодветен кардио и силов тренинг. 

FB Препораки