таг / пар

Уште еден спортски пар ја овековечи својата долгогодишна љубов со брак. Прекрасно е да се видат две индивидуи што секојдневно се активни професионално и приватно, взаемно си помагаат и се бодрат на секое поле и претставуваат инспирација за луѓето околу нив. Сигурно сте ги виделе како насмеани и позитивни водат групи во сала, на планини, на плажа, на предизвици, секаде каде што има можност за активен животен стил... па дури и на сопствената свадба!

Доколку сте од оние луѓе што решително се ангажираат да направат добро тело или да останат во топ форма, зачленувајќи се во фитнес клубови, трчајќи по улиците или практикувајќи јога, тогаш треба да знаете дека физичката активност освен што е предност за вас персонално, може да биде предност и за вашиот љубовен живот.

Френк се смета за еден од најдобрите во неговата бранша, а Антонет му е девојка која што започнува да ги следи неговите стапки... под негов режим, двајцата постигнуваат голем успех. Погледнете за што станува збор!

Да се натераме сами да излеземе од зоната на конфортното не е баш така лесно. Прогресот секогаш е врзан со сопствената мотивација да се преминуваат препреки, да се совладуваат границите на сопствените можности и да се развиваме во подобри личности. 

FB Препораки