таг / пајп

Значи, оваа сабота на 7 март битолската филијала македонски бордери ССНЛ подготвува сноуборд натпревар во џибање т.е. правење финтици, скокчиња, скокови, салта, шипки и сè останато што потпаѓа под парк енд пајп елементите од сноубордерството. Ги каниме сите што сакаат да се пробаат или можеби се веќе напреднати во овој дел, а богами ги каниме и сеирџиите да прават што појака атмосфера. Журка, нормално, ќе има после натпреварот.

FB Препораки