таг / отпадци

Бидејќи два-три пати неделно ѓубреџиите ќе ни го тргнат од пред очи, генерално не добиваме вистинска слика за тоа колку ѓубре произведуваме како единки или како домаќинство. Оваа серија на фотографии се визуелен приказ на 4 години насобрани отпадоци...

FB Препораки