таг / органски играчки

Секој родител би сакал да го заштити детето од несоодветни и токсични играчки кои моментално се најзастапени на пазарот. Според јавните предупредувања, овие играчки често ги има на уличните тезги и во некои од продавниците за деца. Но, како тогаш полесно да ги препознаете и да ги избегнете? И кои се најбезбедните детски играчки?

FB Препораки