таг / опстипација

Препорачаните 8 чаши на ден се само бледа рамка по која треба да се водиме и веројатно треба редовно да се надминува. Ако се препознавате во некои од овие симптоми возможно е количината не течности што ја внесувате да не ви е доволна...

Зошто јадете овошје и зеленчук? Витамини, минерали, вода, можеби фитонутрициенси и антиоксиданси, а никогаш не ви текнува на еден елемент кој е навистина мултитаскинг.

Како расол во зима, салата во пролет и лето, лесна манџа преку целата година, супа за слабеење или смоткана како добро познатата сарма, за малку пари, таа секогаш носи многу музика (читај здравје).

Во ред е и како мармалад, но дајте додека се свежи. Има зошто.

FB Препораки