таг / омлет

Може да ја замислиме реакцијата на оние кои не знаат дека вакво нешто постои на Апалачиан Треил..

Фичо ќе подготви фантастичен омлет со зачини и билки, со помош на Нутрибулет!

Вкусен омлет за јак доручек...

Оброк за задоволување на сите нутритивни потреби и вкусови...

Седиш по сабајле така зачуден и збунет и буљаш во трите јајца кои се токмиш да ги правиш омлет. И сите варијанти кои ти минуваат низ глава се горе-долу промовирачи на угоеност, од сланини, колбаси, салами итн. Епа не е се така мрсно кога ќе се спомне омлет, арно ама се зависи од расположението и видиците на готвачот. И нормално од фрижидерот.

Дали знаете дека температурата на свежо снесеното јајце изнесува 71.1 целзиусови степени? Следуваат уште 19 интересни факти за јајцето...

Идеа + за сите големи и мали деца...

FB Препораки