таг / одјава 2014 сезона

Слободно си го земаме правото да ви ја одјавиме и знаете што? Кој има можност за уште, алал му вера, кој нема, нека избрише лигите од овие минута ипол и затворете таму мислите и плановите во фиока за наредна сезона. Поздрав!

FB Препораки