таг / ножеви

Незапирливиот господар на ножевите и алатките веќе 75 години создава високо квалитетни, мултифункционални производи, кои решаваат проблеми и спасуваат животи. Повелете во нашиот изложбен салон и пронајдете го вашиот верен GERBER придружник за сите нови авантури.

Вака гласи насловот на понудата за целата палета на опрема за преживување во дивина од Гербер која ја користи Беар Грилс во неговите емисии. И можете да си ја купите како еден цел сет по, реално гледано, фер цена.

FB Препораки