таг / нов зеланд

Поведени од идејата да им ја приближат здравата храна, поточно зеленчукот, на своите потрошувачи, еден супермаркет од Нов Зеланд ги преуредува полиците за свежи продукти...

Ова е аудио-визуелен едносед кој ве носи на светскиот рекорд во неасистирано слободно нуркање, но во исто време и крик за осветлување на скоро целосно мрачната иднина на двата најмали и најретки видови на делфини на светот. Сето тоа во режија на соло нуркачката легенда и амбасадорот на Мауи и Хектор делфините, Вилијам Трубриџ.

FB Препораки