таг / најава

Со минимално изменета патека и максимално одличен и предизвикувачки терен, оваа недела на 20 мај ќе се одржи четвртото издание на трката „Момата Рок Треил” на Селечка Планина во Прилеп. 

Овие два дена Македонија е под голема циклонска активност... ај да не јадеме бабури во метеорологија, еве ви линк и по некоја слика од планинските места. Со други зборови, трупа снег, па бордери и скијачи мислете му ја. 

Поттикнати од зголемениот број на спортисти и реакративци, решивме на време да Ве известиме за да си се подготвите за еден летен авантуристички и натпреварувачки предизвик кој ќе се одржи наредната година.

Во сабота (01.06,2013) во Сараево, Босна и Херцеговина ќе се одржува 14 тиот Традиционален карате фестивал – Денови на Нови Град 2013.

FB Препораки