таг / мумџица

Да те послужи Солунска без километар на час ветер е вистински раритет кој го искуси мала група на планинари што реши да го качува овој врв од страната на Планинарскиот дом Караџица викендов. А од врвот, „чудесната земја“ на дланка...

FB Препораки