таг / mtb

На задоволство на сите љубители на авантурата, од Јуни 2015 година во Галичник може да изнајмите опремен планински велосипед и заедно со вашето друштво да ја разгледате убавината на Бистра возејќи планинско велосипедска тура. 

Крстарејќи ја Македонија во една од нашите МТБ тури, овојпат со Словенци на кои ова им е второ доаѓање во Македонија, се поминаа многу убави предели, Осогово, Берово, Мариово, Кожув, каде на една од турите се случи интересна случка која делумно е фатена на камера. 

На 14 Април (Недела), 2013год. се собравме прилично голема група велосипедисти и извозевме интересна off-road тура на планината Скопска Црна Гора.

Погледнете како си поминавме во краткиот видео клип и неколкуте фотографии.

FB Препораки