таг / мовнат

Ако сте се метрополизирале во целост и секојдневието ви е исполнето со стискање копчиња и таблети во удобни фотељи, добро би било да се потсетите како е да се качуваш на карпа, да влечеш стебла и гранки, да се бориш и ловиш, да трчаш бос по планина и да пливаш низ река.

FB Препораки