таг / менторство

Силвија Митевска, претседателката на невладината органиација ТАКТ, Скопје е помеѓу 16те девојки од цел свет кои на основа на нивните извонредни спортски резултати и залагањето за унапредување на жените преку спортски активности, се одбрани да учествуваат во менторската програма поддржана директно од Стејт Департмент на САД.

FB Препораки