таг / математика

Полека но сигурно, новогодишното шопинг лудило го зема својот залет. Секој од нас се обидува да пронајде некој интересен, несекојдневен подарок за своите најблиски. Земајќи во предвид дека имаме повеќе блиски луѓе кои сакаме да ги даруваме но исто така не заборавајќи дека зимскиот одмор се ближи, ние во Скаут Аутдор Шоп подготвивме акција или Новогодишна Весела Математика, во која што повеќе купуваш толку повеќе добиваш.  

Сте се запрашале, каде ли oди таа тежина што ја губите од вашето тело? Во што се претвара, во воздух, вода или во некоја друга супстанца? Добијте го одговорот во следново видео.

Нема потреба од броеви и математички знаци затоа што сите калории може да ги контролирате на многу лесен начин... 

FB Препораки