таг / маркирање

Некаде од почетокот на јули 2015, нашиот клуб започна со имплементирање на дел од активностите предвидени со проектот PEAK OF THE BALKANS , проект на GIZ-RED Skopje.

Во изминатиот пролетен период Планинарското Друштво „Трансверзалец” имаше повеќе акции за маркирање и расчистување на планинарските патеки од Западната Македонска Трансверзала која е и најголемата во Македонија. 

FB Препораки