таг / Манчестер Сити

Насловов звучи како да е некој од нашите видеа, ама нас Јунајтед ни дадоа подобра понуда да снимаме нивни тренинг во иднина па во калузулата ни пишува дека не смееме со ривалите. Не, шала на страна, Сити, со сите по ред, на стандарден тренинг даден од прво лице.

FB Препораки