таг / Маљовица

Браќата ни комшии од истокот се собрале на фантастичната Маљовица на планината Рила и направиле собир на сите нивни најдобри фриран атлети. 

Musala Meteo Station Eвала на прогнозните данни на колегите Руснаци, – днес 24 май,осъмнахме с точно 5 см. Нов сняг ще се карат ски от върха до леденото езеро днес... Тоа беше последната информација за времето на Рила, но сепак купив карта и заминав.

FB Препораки