таг / мали куќи

Една епска приказна за група скијачи и сноубордери кои со нивниот дом на тркала се во бескрајна потрага по снежни авантури.

Создадено од луѓе кои сакаат поголема слобода и стабилност во својот живот, запознајте ги мини куќите кои го рушат стереотипот за колкава би требало да биде една семејна куќа.

FB Препораки