таг / макдеонија

Македонија на Светскиот Фитнес шампионат 2015 кој ќе се одржи од 13ти до 16ти ноември во Будимпешта, Унгарија ќе биде преставувана од тројца наши натпреварувачи во две категории: Марија Нацева - Бикини Фитнес; Томица Милушевски - Физик; Еролинд Качалнику - Физик. Тие денес ќе отпатуваат за Будимпешта каде ќе ги направат последните подготовки до претставувањата закажани за 14ти и 15ти ноември. 

FB Препораки